Gastenboek

Een gastenboek (ook gastenboek , bezoekerslogboek , bezoekersboek , bezoekersalbum ) is een papieren of elektronische manier voor een bezoeker om een ​​bezoek aan een site, fysiek of op het web, te erkennen en details zoals hun naam, postadres achter te laten of elektronisch adres en eventuele opmerkingen. Dergelijke papieren boeken of boeken zijn traditioneel in kerken , bij bruiloften , begrafenissen , B & B’s , musea , scholen , instellingenen andere privéfaciliteiten die voor het publiek toegankelijk zijn. Sommige privéwoningen houden bezoekersboeken. Gespecialiseerde vormen van gastenboeken zijn onder andere hotelregisters, waarin gasten hun contactgegevens moeten verstrekken, en Condoleés-boeken, die worden gebruikt bij uitvaartcentra en meer in het algemeen na opmerkelijke openbare sterfgevallen, zoals de dood van een vorst of president, of na een openbare ramp, zoals een vliegtuigcrash.

Een gastenboek installeren Dit is de gemakkelijkste manier om een ​​gastenboek aan uw site toe te voegen. U schrijft u eenvoudigweg in voor een guesbook en koppelt het vervolgens vanaf uw site. De externe host doet de rest. Er zijn veel gratis opties, en bij sommige kun je zelfs je gastenboek aanpassen om er meer uit te zien als je eigen site.

Global Guest Personaliseer uw eigen gastenboek met tal van opties, e-mailkennisgeving en taalfilter. Veel andere geweldige functies zoals statistieken en geavanceerde instellingen om je gastenboek te personaliseren.

Gastenboek Central is de thuisbasis voor iedereen die een gastenboek wil voor hun homepage en hen een gratis gastenboekservice biedt !.

e-Guestbooks.com Een gastenboek-service met veel opties.

123 Gastenboek De bezoekers van uw site kunnen een bericht achterlaten in dit gastenboek. Je kunt je gastenboek ook gebruiken als een forum of nieuwsgroep bijvoorbeeld. Wat heeft 123Guestbook.com te bieden? We bieden je een eenvoudig te gebruiken, volledig gratis krachtig gastenboek met veel opties!

braveapps.com Communiceer met uw websitebezoekers met een gastenboek. Geladen met functies!

Motigo Gastenboek Het gastenboek is heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken – en het is gratis! Om een ​​gastenboek aan uw site toe te voegen, meldt u zich aan bij Motigo en volgt u de instructies.

Gastenboek Depot Alle gastenboek Depot-gastenboeken worden ingesteld via een eenvoudige webinterface. Er zijn geen gecompliceerde configuratiebestanden om te bewerken. U kunt de kleuren of afbeeldingen in uw gastenboek eenvoudig aanpassen. U kunt ook eenvoudig gegevens verwijderen die u niet wilt.

eFreeGuestbooks Een gastenboek is een perfect hulpmiddel om direct feedback te krijgen op uw site. eFreeGuestbooks Gastenboeken zijn volledig aanpasbaar, zodat ze kunnen worden gecombineerd met de rest van uw website.

HTML-gastenboek Gebruik deze widget om reacties op uw website te ontvangen en te modereren. (het is gratis)

Gastenboeken op gastenboeken van HotScripts.com . Scripts en programma’s. PHP. Scripts van Hot Scripts. Controleer voordat u een script gebruikt of koopt! Laat Hot Scripts de beste gratis, open source en commerciële hot-scripts-scripts voor gasten voor uw website onthullen.

GRATIS countercode.com Voeg onze eenvoudige code toe aan uw pagina en u zult het meteen weten! Kies uit honderden stijlen.

SimpleHitCounter.com Binnen enkele minuten kunt u uw eigen hit-teller downloaden en installeren en het verkeer van uw website volgen.

FrecounterStat Met onze teller kunt u elk uur verbindingen bijhouden en uw website bezoeken. U kunt onze widgetstatistieken bekijken, volledig en analytisch.

Rapid Counter Wij bieden gratis hit-tellers voor uw website. Ontvang een gratis webteller en volg de bezoekers van uw website. Volledig gratis teller voor het tellen van hits naar uw pagina

e-zee Internet.com Op zoek naar een snelle en eenvoudige (EN 100% GRATIS !!) manier om de bezoekers van uw webpagina bij te houden?

Geweldige plaatsen AmazingCounters.com biedt de beste gratis hit tellers en gratis webtellers. Kies uit honderden unieke stijlen en krijg ook gratis websiteverkeersstatistieken. Creëer direct uw eigen webteller, in eenvoudige html zonder javascript vereist.

Gratis tellersCrazy Counter (niet langer online, sorry!) Is een vreemd “komedie” java-programma dat een aantal onverwachte dingen doet … maar echt geen telling houdt!

Op zoek naar een grafische hit-teller of -tracker met WebPage? dan bent u zeker op de juiste plaats gekomen als Simple As 123! Voor het leven met (zoals je kunt zien) Zeer originele stijlen!

Vlagteller Voeg onze gratis teller toe aan elke webpagina en verzamel vlaggen van over de hele wereld. Telkens wanneer iemand uit een nieuw land uw site bezoekt, wordt er een vlag aan uw loket toegevoegd.

Go Stats GoStats blijft een betrouwbare site-statistieken aanbieden voor verkeersteller met webanalyses sinds 1999.

Hit Counter HTML-code Op zoek naar een hit-teller voor uw website? need hit counter html code? je bent hier aan het juiste adres. Onze hit-tellers zijn eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te installeren op uw website, webpagina, blog, craigslist-lijst etc.

Gratis Counters.net Deelname van uw links in verschillende toplinklijsten (vrijwillig vermeld) Gratis teller. Gratis Hit Counter-creatie binnen slechts 1 minuut, de tegencode is eenvoudig te installeren op uw startpagina.

SEO Logic Hit Counters Ja, we weten dat hit counters zo afgelopen decennium zijn. Maar we hebben SEOLogic.com in 2001 gebouwd en duizenden en duizenden webmasters gebruiken de tellingservice die we destijds hebben opgezet. Veel mensen gebruiken ze op hun eBay-aanbiedingen. We houden het actief zolang mensen ze nog steeds willen hebben.

precisieteller Welkom bij PrecisionCounter.com – Uw beste keuze voor GRATIS Hit-Tellers EN Website-statistieken!

Big Counter.net Wij bieden gratis hit-tellers voor uw website. Ontvang een gratis webteller en volg de bezoekers van uw website. Volledig gratis teller voor het tellen van hits naar uw pagina.

Op internet is een gastenboek een logboeksysteem waarmee bezoekers van een website een openbare opmerking kunnen achterlaten. [1] Het is in sommige gastenboeken mogelijk dat bezoekers hun mening geven over de website of het onderwerp. Over het algemeen hebben ze de poster niet nodig om een ​​gebruikersaccount aan te maken, omdat het een informele methode is om een ​​snel bericht af te geven. Het doel van een website-gastenboek is om het soort bezoekers weer te geven dat de site te bieden heeft, inclusief het deel van de wereld waarin ze zich bevinden en feedback van hen te krijgen. Hierdoor kan de webmaster zijn site beoordelen en verbeteren. Een gastenboek is over het algemeen een script , dat meestal op afstand wordt gehost en geschreven in een taal zoals Perl , PHP, Python of ASP . Er zijn veel gratis guestbook hosts en scripts beschikbaar.

Namen en adressen die in gastenboeken worden verstrekt, op papier of elektronisch, worden vaak opgeslagen en gesorteerd voor gebruik bij het verstrekken van statistieken over bezoekers van de site en om in de toekomst contact op te nemen met bezoekers van de site.